Patriciu îl face cioban nebun pe Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

câinelui. "În context, se impune o singură concluzie: duceţi ciobanul la doctor, fraţilor!", a strigat Patriciu. Mai mult, preşedintele Rompetrol a spus că Traian Băsescu este un populist

câinelui. "În context, se impune o singură concluzie: duceţi ciobanul la doctor, fraţilor!", a strigat Patriciu. Mai mult, preşedintele Rompetrol a spus că Traian Băsescu este un populist demagogic, care a ajuns întâmplător în fruntea României şi nu are nicio soluţie pentru dezvoltarea societăţii româneşti.
"Iar isteria anticorupţie are un singur scop: să-i asigure lui Băsescu încă un mandat". Referitor la sechestrul asigurator pe acţiunile societăţii Rompetrol Rafinare, Patriciu a susţinut că "măsura este ilegală şi abuzivă, deoarece este luată împotriva unor terţe persoane. Ar trebui luată împotriva mea şi a averii mele, care este de 2-3 ori mai mare decât valoarea acestui sechestru. Este o nouă încercare de intimidare". Acesta a mai susţinut că activitatea Rompetrol Rafinare s-ar putea opri dacă abuzul va continua. "Iar consecinţele ar fi dramatice - 8.000 de salariaţi ar ajunge pe drumuri, iar bugetul de stat ar rămâne fără 700 milioane de dolari", a mai precizat Patriciu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite