Patrice vă invită la un concert pe Arene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patrice vă invită la un concert pe Arene
Patrice vă invită la un concert pe Arene

Cântăreţul reggae de origine afro-germană Patrice, pe numele său real Patrice-Bart William, susţine luni, 23 iunie, un concert la Bucureşti pe Arenele Romane. Deşi Patrice s-a lansat

Cântăreţul reggae de origine afro-germană Patrice, pe numele său real Patrice-Bart William, susţine luni, 23 iunie, un concert la Bucureşti pe Arenele Romane.

Deşi Patrice s-a lansat în 2000, în România el a ajuns cunoscut odată cu single-ul "Soulstorm", piesa care a inundat radiourile de nişă şi plajele de la Vama Veche, mai ales după ce piesa a făcut parte din coloana sonoră a unui spot publicitar.

Stilul său este o împletire a muzicii reggae tradiţională cu balade, chitară acustică, funk şi pseudojazz. Patrice este genul de cântăreţ pe care îl asculţi cu plăcere atunci când simţi nevoia să te relaxezi, dar şi atunci când cheful de petrecere şi distracţie se resimte mai puternic.

Cântăreţul a lansat până în prezent cinci albume de studio, "Ancient spirit", "How do you call it?", "Silly Walks Movement Meets Patrice", "Nile" şi "Free-Patri-Ation", concertul de la Bucureşti făcând parte din turneul de promovare al acestuia. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără cover-urile după Bob Marley la "It hurts to be alone" şi "No Women, no cry", dar şi "Murderer", cel mai recent single al lui.

Patrice s-a născut pe 9 iulie 1979 în Kerpen. Mama sa este nemţoaică, iar tatăl, un scriitor activist din Sierra Leone. Cântăreţul, care s-a născut în ziua în care a murit bunicul său, este cunoscut şi sub numele de Babatunde, nume pe care părinţii săi au ţinut să-l poarte. Babatunde este de altfel numele pe care Patrice îl foloseşte de fiecare dată când se prezintă.

Muzica lui Patrice este puternic influenţată de Jimi Hendrix şi Bob Marley, lucru care este uşor sesizabil de când ascultaţi primele lui acorduri.

Preţul unui bilet pentru concertul ce începe la ora 20.30 pe Arenele Romane din Bucureşti este de 75 de lei. Biletele pot fi achiziţionate de pe site-ul www.ticketpont.ro sau din reţeaua magazinelor Diverta din Bucureşti şi din ţară.

Noi vă dorim distracţie plăcută şi un concert live pe măsura aşteptărilor!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite