Pasiunea nu ţine cont de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comercianţii care deţin magazine erotice au încasări foarte bune în preajma sărbătorilor, mai ales de Valentine’s Day.

Vârstnicii caută o variantă din plante a Viagrei, fără efecte secundare, iar tinerii iau creme împotriva ejaculării precoce. Clienţii sunt de toate categoriile: oameni de afaceri, politicieni, preoţi, cupluri straigt sau gay. Vârfurile de vânzări sunt sărbătorile de iarnă, zilele de naştere, 1 şi 8 martie şi, normal, Valentine’s Day.
Magazinul de lenjerie de strada Bolyai are un etaj special... „Pentru doamnele care nu vor să fie văzute în capătul magazinului e zona de mărfuri erotice. Anii trecuţi, Valentine’s Day era o zi obişnuită, însă am ridicat mult vânzările în aceste zile”, ne-a explicat patronul. La magazinul din strada Liviu Rebreanu «dildo-urile » costă între 55 şi 280 de lei, iar clienţii pot alege peste 50 de tipuri de vibratoare cu preţurile între 29 şi 460 de lei.

Preţuri pentru oricine

Vaginele artificiale, cu vibraţie sau cu pompă, costă între 79 şi 290 de lei, iar pompele de vid pentru mărirea penisului între 29 şi 250 de lei. Se vând bine cadourile haioase, suzete, zaruri, brelocuri, tot felul de jucării trase de arc, precum cele ale copiilor, însă mult mai „explicite”, apoi surprize de tip morcov, banană, castravete…
Nu lipsesc lenjeriile de tip catsuit sau costumaţiile tip menajeră, crăciuniţă, poliţistă, cătuşele şi obiecte de ceramică - căni, scrumiere.
„Mulţi intră, se uită apoi revin şi cumpără, dar sunt clienţi care ştiu ce caută şi iau imediat. Tinerii sunt de obicei deschişi, dar de la 40 de ani în sus e o problemă. Dar dacă eu încep conversaţia, omul se deschide”, ne-a spuns vânzătorul Attila.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite