Pasiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O producţie Televisa, a cărei acţiune este plasată în Mexicul secolului al XVIII-lea, în vremea piraţilor . Din distribuţia serialului fac parte nume celebre ale telenovelelor, precum

O producţie Televisa, a cărei acţiune este plasată în Mexicul secolului al XVIII-lea, în vremea piraţilor .

Din distribuţia serialului fac parte nume celebre ale telenovelelor, precum Sebastian Rulli (care a mai jucat în "Împotriva destinului", "Rubi" sau "O lume a fiarelor"), Daniela Castro, Alejandro Felipe sau marele actor Eric del Castilllo.


Fernando Colunga interpretează rolul de căpitan al piraţilor, Ricardo, care este sedus de frumuseţea Camilei (Susana González), o tânără răpită de lângă logodnicul ei, Santiago.

Deşi ar vrea să o protejeze, Ricardo o vinde pe Camila lui Don Timoteo de Salamanca y Almonte, un bătrân care îşi urăşte familia atât de mult încât are un plan machiavelic să o ruineze.

Pentru asta, se căsătoreşte cu frumoasa Camila pentru ca să-i lase ei toată averea. După moartea lui Don Timoteo, Camila se întoarce în satul ei natal, unde află că Santiago s-a căsătorit cu sora ei, Rita. Ricardo reapare în viaţa ei şi, astfel, Camila oscilează între amorul pentru Santiago, vechiul ei logodnic, şi Ricardo, un om dur şi certat cu legea, dar pe care-l iubeşte pe zi ce trece mai mult şi care a trezit în ea focul irezistibil al pasiunii.


Recent, Fernando Colunga a participat la un chat în care le-a dezvăluit fanilor săi amănunte picante din viaţa sa de zi cu zi. Astfel, actorul a mărturisit că obişnuieşte să iubească cu mai multă pasiune decât personajele pe care le-a interpretat în telenovele. Dacă ar fi să aleagă între dragostea vieţii sale şi cariera cinematografică, Fernando a declarat că ar renunţa la film.


În cadrul aceluiaşi chat, actorul a spus că i-ar plăcea să joace într-un film regizat de Steven Spielberg, şi că pentru următoarea telenovelă ar dori să o aibă ca parteneră pe Barbara Mori sau pe Angelica Rivera. În prezent, Fernando se relaxează pentru că a terminat filmările la telenovela "Pasiune" şi se află în negocieri pentru un proiect de teatru.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite