Party la Snagov cu Markus Homm

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă, la Complexul Astoria din Snagov, brandul de petreceri Synthplants vă aşteaptă la un nou party, la marginea piscinei Synthplants Events a apărut în Bucureşti, la începutul

Sâmbătă, la Complexul Astoria din Snagov, brandul de petreceri Synthplants vă aşteaptă la un nou party, la marginea piscinei

Synthplants Events a apărut în Bucureşti, la începutul anului 2003, fiind animat, spun organizatorii, de dorinţa de a aborda şi alte genuri de muzică electronică pe care nu se punea mare accent la acea vreme în circuitele mainstream, dar care se formau în jurul unor noi DJ şi producători.

În iulie 2003, Synthplants Events a organizat primul festival de muzică electronică în natură. Festivalul se desfăşura atunci la numai 80 de kilometri de Bucureşti (şi totuşi parcă la capătul lumii), în sălbăticia de pe malul Dunării din apropierea oraşului Giurgiu. Un experiment început fără sponsori, de care şi participanţii şi organizatorii îşi amintesc cu umor, graţie locaţiei aventuroase. Pe plaja pustie, 200 de persoane şi tehnicieni de sunet au cărat prin nisip bagaje, boxe şi generatoare de curent, în spiritul rave-urilor ilegale din anii "90. Festivalul a continuat timp de patru ediţii. Ultima, de la Complexul Pelicanul din Murighiol, s-a bucurat şi de cel mai mare succes, în ciuda lipsei câtorva dintre numele anunţate.

Festivalurile Synthplants Ekzit au fost de ajuns pentru a le asigura organizatorilor un public nu foarte numeros, dar fidel, care îi urmează în prezent la seria de petreceri de la Complexul Astoria din Snagov.

Petrecerea începe în această noapte, la ora 0.00

Sâmbătă aceasta, la Snagov, sunt aşteptaţi artiştii Markus Homm, Marika, Bela, Gojira, Jay Bliss, Dan O, Melodee, Dj 360, Dj Ice şi Thornado. Nu o să ne întrebăm când vor avea timp să mixeze toţi, pentru că petrecerea începe la ora 12h00, ci o să ne oprim un pic asupra lui Markus Homm : Markus s-a născut în România, familia lui fiind nevoită să emigreze în Germania, în anii comunismului.

Din fericire pentru el, pentru că astfel a avut şansa de a mixa ca DJ în cluburi din Germania, intrând în contact cu muzicieni din LA, Miami, Londra, Tokyo şi Hong Kong. Piesele produse de el au ajuns şi la urechea celor de la BBC1 Radio Show, Aaron Ross difuzându-i o piesă în septembrie 2007.

Pentru cei care vor să meargă, un bilet costă 5 RON la intrarea în complex şi 20 de RON pentru accesul la piscină până la miezul nopţii, după care preţul e de 30 de RON.

Transportul se face cu un autocar de 50 de locuri, cu plecare la orele 12.00 şi 17.00 şi retur duminică la ora 12.00.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite