Pârtie! Venim...

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Malvina Cervenschi şi Florentina Opriş ne istorisesc câteva din aventurile lor Vă plac sporturile de iarnă, dar nu ştiţi unde să le practicaţi? Celebrităţile autohtone au soluţia.

Malvina Cervenschi şi Florentina Opriş ne istorisesc câteva din aventurile lor

Vă plac sporturile de iarnă, dar nu ştiţi unde să le practicaţi? Celebrităţile autohtone au soluţia. Aşa că, dacă vreţi să vă testaţi mişcările pe cele mai bune pârtii, vă puteţi inspira din trăirile lor.

Malvina Cervenschi s-a urcat prima oară pe placă acum doi ani. "Primisem un echipament complet, aveam un profesor foarte bun, dar exigent (soţul meu), aşa că ... de ce nu? Primul sfat pe care l-a primit a fost: "Tu controlezi placa, nu ea pe tine".

Frumoasa brunetă nu a avut niciodată parte de vreun accident. Ba mai mult, vedeta de la TVR a testat iarna trecută şi câteva pârtii din SUA. "Am fost în Jackson Hole şi Killington, dar pe primul loc rămân tot cele din Austria. În acest sezon, ne vom bucura mai mult de zăpada de la noi".

Florentina Opriş adoră să schieze în străinătate

Florentina Opriş a început să practice acest sport la 8 ani. "Am locuit în Reşita, aproape de munţii Semenicului, iar vacanţele mele însemnau cantonamente de pregătire în care aveam parte şi de schi".

Vedeta de la Prima a avut parte şi de un mic accident, care putea să o coste viaţa. "Într-o vacanţă în Alpi schiam pe gheţar la 3.000 m. Am prins o rafală de vânt şi m-am trezit trântită ca o frunză pe o parte, iar în apropiere era o prăpastie destul de abruptă. Am tras o sperietură groaznică".

Atunci când are timp, Florentina adoră să se avânte pe pârtie. "Vacanţele mele de iarnă înseamnă cel puţin opt zile la schi (a câte şase ore pe zi), de regulă în Austria sau Italia, acolo unde condiţiile sunt foarte bune, iar peisajele <> te lasă fără cuvinte". În weekend, vedeta evadează în munţii Semenicului, în staţiunile de pe Valea Prahovei. "Acum, vom profita de vacanţa fiului meu, Loren, şi vom merge la Straja, lângă Petroşani".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite