Partidele politice se luptă pentru Mircia Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizaţiile clujene ale PD-L, PSD şi PNL stau la degetul mic al celui mai activ deputat din Cluj, Mircia Giurgiu, cunoscut drept iniţiatorul legii anti-fast food în şcoli. Cele trei partide

Organizaţiile clujene ale PD-L, PSD şi PNL stau la degetul mic al celui mai activ deputat din Cluj, Mircia Giurgiu, cunoscut drept iniţiatorul legii anti-fast food în şcoli. Cele trei partide se luptă pentru acapararea deputatului independent, purtând intensiv negocieri cu Blocul Naţional Sindical (BNS), sub tutela căruia se află Giurgiu.

Conducerile filialelor clujene nu au ezitat să declare că independentul va candida pe listele lor de partid. PSD şi PNL i-au şi rezervat deja un loc pentru uninominale, iar PD-L aşteaptă încheierea negocierilor cu BNS.

Liberalii şi democrat-liberalii l-au făcut deja pe Mircia Giurgiu membru de partid, la nivel declarativ, dar deputatul infirmă apartenenţa la unul dintre formaţiuni. "Decizia aparţine BNS şi nu a fost încă luată. Se poartă negocieri la Bucureşti, iar când se vor încheia, voi fi sunat să mi se ceară acordul", ne-a spus Mircia Giurgiu.

Mircia Giurgiu are o preferinţă pentru un anumit partid însă a ţinut să nu o facă publică pe motiv ca ar putea afecta în mod direct negocirile dintre BNS şi cele trei partide care-l doresc pe liste la alegerile din noiembrie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite