Fanii Stelei au protestat faţă de Gigi la Parlamentul European de la Bruxelles- Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii Stelei au protestat faţă de Gigi la Parlamentul European de la Bruxelles- Revista presei sportive
Fanii Stelei au protestat faţă de Gigi la Parlamentul European de la Bruxelles- Revista presei sportive

Presa sportivă de azi scrie despre metodele pe care Stoichiţă le-a utilizat pentru a îi mobiliza pe jucătorii Stelei, despre cazul de dopaj din Ucraina sau fanii Stelei care au protestat faţă de Gigi la Parlamentul European de la Bruxelles. Printre alte subiecte, declaraţia lui Petrache vizavi de meciul cu CSM Ştiinţa Baia Mare, iar Carmen Amariei este lider în Danemarca.


Inimă & creier!

Antrenorul Stelei le-a spus elevilor săi că vrea determinare până la sacrificiu, plus un joc inteligent tactic, bazat pe posesie şi pe ofensivă. După două săptămâni de antrenamente şi 3 jocuri oficiale, două în campionat şi unul în Cupa României, pentru Mihai Stoichiţă diseară va avea loc redebutul în Europa pe banca Stelei. Poate tocmai de aceea, înainte de a pleca spre Enschede, dar şi după ce a ajuns la destinaţie, Stoichiţă a încercat să-şi motiveze jucătorii la maximum pentru marea întâlnire de diseară cu vicecampioana Olandei, scrie Gazeta Sporturilor.

Sportivii Natalia Pigida şi Evgheni Vinogradov au fost depistaţi pozitiv! Sportivii din Ucraina, Natalia Pigida, specialistă în proba de 400 metri, şi Evgheni Vinogradov, participant în probele de aruncarea ciocanului, au fost depistaţi pozitiv cu steroizi anabolizanţi, a anunţat Federaţia Ucraineană de Atletism, scrie Pro Sport.

Fanii Stelei au protestat faţă de Gigi la Parlamentul European de la Bruxelles. Mai mulţi fani ai Stelei au făcut rost de bilete pentru meciul cu Twente de la suporterii lui Nijmegen. S-au împrietenit după ce Neijmegen a eliminat-o pe Dinamo, rivala Stelei. Să nu spună că au bătut drumul degeaba, aceştia au mers la Bruxelles şi au protestat la Parlamentul European faţă de Becali, scrie Sport.ro.

Petrache: "Cei de la Baia Mare au arătat mai multa inimă în finala cu Steaua"
. Preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache, a declarat, pentru Sport Total FM, că CSM Ştiinţa Baia Mare a câştigat titlul în Divizia Naţională de Rugby graţie faptului că jucătorii acestei formaţii au arătat mai multă concentrare şi o dorinţă mai mare de victorie decât adversarii de la Steaua Bucureşti.


Amariei, lider în Danemarca. Carmen Amariei, interul stânga al "naţionalei" României, a fost cea mai bună jucătoare de pe teren în partida câştigată marţi seara de echipa sa, FCK Copenhaga, 25-17 cu campioana Europei, Viborg, scrie Gazeta Sporturilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite