Părinţi pentru Cârcotaş junior

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La cinci ani de la căsătorie, Şerban şi Cristina au devenit părinţi La începutul săptămânii trecute, familia Cârcotaşilor s-a mărit cu încă un membru. Pe 23 aprilie, Şerban

La cinci ani de la căsătorie, Şerban şi Cristina au devenit părinţi

La începutul săptămânii trecute, familia Cârcotaşilor s-a mărit cu încă un membru. Pe 23 aprilie, Şerban Huidu şi Cristina, soţia lui, au devenit părinţii unui băieţel pe care îl vor boteza Rareş.

Pentru Şerban Huidu, săptămâna trecută a început cum nu se putea mai bine, căci el a devenit pentru prima oară tătic. Despre juniorul familiei, prezentatorului "Cronicii Cârcotaşilor" îi place să glumească spunând că fiul lui a aşteptat cuminte ca tatăl său să-şi termine emisiunea matinală pe care o realizează la Kiss FM, după care a venit pe lume.

Şerban şi Cristina Huidu sunt protagoniştii unei poveşti de dragoste cum numai în filme întâlnim. Cei doi se cunosc încă din copilărie, iar prima întâlnire oficială (de care şi părinţii lor au ştiut) a avut loc pe când Şerban era student în anul II la ASE, iar Cristina în anul I, tot la aceeaşi universitate. Au trecut aproape 10 ani de atunci. În 2001, la Praga, Şerban i-a dăruit Cristinei inelul de logodnă, iar nunta a avut loc în luna august a anului 2002.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite