Parada Cârnaţilor, în Covasna
0Sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, a avut loc a IV-a ediţie a Paradei Cârnaţilor. Fiecare echipă, formată din câte cinci persoane, a primit câte 10 kilograme de carne şi un metru şi jumătate
Sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, a avut loc a IV-a ediţie a Paradei Cârnaţilor. Fiecare echipă, formată din câte cinci persoane, a primit câte 10 kilograme de carne şi un metru şi jumătate de membrană. Cele 75 de echipe de cârnăţari participante, din Finlanda, Ungaria, Suedia, Franţa şi România, au preparat, împreună, mai bine de 1.500 metri de cârnaţi. Marele premiu, cel mai gustos cârnat, l-a câştigat echipa "Agrochem" din Sfântu Gheorghe, iar "Cârnatul UE" şi l-a adjudecat o echipă mixtă, maghiaro-suedeză, care a făcut un porc ornat în culorile Uniunii Europene, aflat în faţa unui tunel întunecos.