Păpuşi-gigant şi parade la "B -FIT in the street!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştiul este invadat în weekend de maşinării miraculoase, păpuşi-gigant şi personaje captivante, însufleţite de 13 dintre cele mai importante companii de teatru de stradă din Europa,

Bucureştiul este invadat în weekend de maşinării miraculoase, păpuşi-gigant şi personaje captivante, însufleţite de 13 dintre cele mai importante companii de teatru de stradă din Europa, la "B-FIT in the Street!".

Festivalul, care începe joi, aduce în centrul Capitalei parade alegorice, spectacole excentrice care îmbină dansul cu elemente de acrobaţie, instalaţii suspendate, efecte pirotehnice, momente de improvizaţie, concerte în aer liber şi petreceri interactive.

Sâmbătă, de la 21.30, oraşul devine un decor pentru dansul unor girafe uriaşe colorate, la parada "Les Giraffes - Operette animaliere" a companiei Off, care traversează Bucureştiul de la Piaţa Unirii la Piaţa Constituţiei.

Duminică, "B-Fit in the street!" începe la ora prânzului, dar momentul culminant este parada "Mobile Homme" a companiei Transe Express, care merge din Cişmigiu până în Piaţa Constituţiei, între orele 21.30 şi 23.00.

Artiştii traversează oraşul în ritm vesel, iar toboşarii suspendaţi cântă adaptându-şi muzica după mişcările publicului. Un alt moment al paradei include proiecţii cu imagini impresionante, acrobaţii, jonglerii, cascadorii şi efecte speciale, în spectacolul "Le Voyage des Aquareves" al trupei Malabar. Show-ul porneşte de la visul unui corăbier care descoperă o lume populată de creaturi fantastice, şi o ambarcaţiune venită din spaţiu apare în oraş.

Festivalul Internaţional de Teatru de Stradă "B-FIT in the street!" include parade şi spectacole fixe şi mobile, în Parcul Izvor, pe esplanada Teatrului Naţional, în Parcul Unirii, Piaţa George Enescu, Parcul Cişmigiu, Parcul Colţea şi Piaţa Constituţiei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite