Panourile din parcurile Capitalei încep să fie date jos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma publicării articolelor din ziarul "Adevărul" legate de amplasarea ilegală a mai multor panouri publicitare pe spaţiile verzi din Bucureşti, autorităţile locale au început

În urma publicării articolelor din ziarul "Adevărul" legate de amplasarea ilegală a mai multor panouri publicitare pe spaţiile verzi din Bucureşti, autorităţile locale au început demolarea acestora.

Astfel, angajaţii Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) au dărâmat în două zile şase panouri din parcurile Floreasca-Ştrand şi Herăstrău.

"Nici măcar nu erau în baza noastră de date, erau complet ilegale", a explicat directorul ALPAB, Virgil Cârstea. El a adăugat că inspectorii vor continua controalele în zonele administrate de către Lacuri şi Parcuri, iar demolarea asemenea. Reprezentanţii Primăriei Sectorului 1 promit şi ei curăţarea spaţiilor verzi de panourile amplasate ilegal.

Şeful Serviciului Publicitate şi Autorizări, Răzvan Munteanu, a declarat că "noi nu am mai eliberat nicio autorizaţie de ocupare a spaţiului public verde de când a apărut Legea pentru spaţii verzi urbane".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite