"Pagini de viaţă" cu poveşti dramatice.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul 2008 a adus postului Acasă TV o nouă telenovelă: de luni, 7 ianuarie, "Pagini de viaţă" ("Paginas da vida") relatează poveşti desprinse din viaţa reală, concentrate pe universul

Anul 2008 a adus postului Acasă TV o nouă telenovelă: de luni, 7 ianuarie, "Pagini de viaţă" ("Paginas da vida") relatează poveşti desprinse din viaţa reală, concentrate pe universul familiei.

Toate tipurile de relaţii, acoperind o întreagă gamă de sentimente şi emoţii, de la iubire, trădare, pasiune, discriminare, toleranţă, până la conflictele mărunte de zi cu zi, se regăsesc în "Pagini de viaţă".

Povestea are în prim-plan o tânără care rămâne însărcinată şi naşte gemeni: un băiat şi o fetiţă. Naşterea celor doi va schimba vieţile tuturor, pentru că bunica lor o va da pe micuţă spre adopţie deoarece aceasta s-a născut cu sindromul Down.

Alte teme cu care se confruntă societatea modernă, precum bulimia, includerea sau excluderea persoanelor cu handicap sau situaţia oamenilor purtători ai virusului HIV şi acceptarea lor de către cei din jur, vor fi subiecte de intrigă, dar şi de meditaţie şi introspecţie pentru telespectatori.

Aceştia vor avea ocazia să-i revadă pe celebrii actori Lília Cabral ("Ciocolată cu piper", "Legături de familie"), Ana Paula Arósio ("Terra Nostra", "Celebritate"), Jose Mayer ("Femei îndrăgostite", "Legături de familie", "Stăpâna destinului"), Marcos Caruso ("Femei îndrăgostite"), Thiago Lacerda ("Terra Nostra", "Celebritate"), Regina Duarte, Fernanda Vasconcellos şi Lilia Cabral.


Muzică: Shakira şi Coldplay


Aşa cum şi-au obişnuit publicul, telenovelele braziliene au pe coloana sonoră voci ale unor artişti internaţionali foarte cunoscuţi. Astfel, în "Pagini de viaţă", telespectatorii îi vor putea asculta pe Coldplay, Juanes, Shakira sau Tiziano Ferro. Filmările au avut loc atât în Brazilia, în Rio de Janeiro, dar şi în Europa, în porturile, canalele, pieţele, muzeele, casele de pe apă din Amsterdam şi în tabere de refugiaţi din Africa.


Telenovela este scrisă şi produsă de celebrul Manuel Carlos, cunoscut pentru producţiile "Legături de familie", "Femei îndrăgostite", iar regizorul, Jaime Monjardim, este de asemenea apreciat pentru "Terra Nostra", "Clona" şi "Şapte femei".

Publicul brazilian a primit foarte bine această producţie, care a înregistrat recorduri de audienţă încă din primele săptămâni de difuzare. Iar cu câteva zile înainte de marea premieră, în câteva librării din Rio de Janeiro şi Sao Paulo oamenii au putut să-şi povestească viaţa în paginile unei cărţi puse la dispoziţie pe un stativ. "Pagini de viaţă" va fi difuzată de luni până vineri, de la orele 23.00, iar sâmbăta şi duminica, de la orele 23.30.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite