Pădurea Băneasa, mai murdară decât înainte s-o cureţe Tăriceanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 5 iunie, de Ziua Mediului, însuşi premierul Tăriceanu s-a îmbrăcat în "gunoier-ecologist", curăţind pădurea Băneasa. Împreună cu ministrul Sulfina Barbu, dorea să dea un exemplu

Pe 5 iunie, de Ziua Mediului, însuşi premierul Tăriceanu s-a îmbrăcat în "gunoier-ecologist", curăţind pădurea Băneasa. Împreună cu ministrul Sulfina Barbu, dorea să dea un exemplu civic, îndemnând românii la bun-simţ şi respect faţă de natură.
Românii nu i-au ascultat. După o săptămână, în pădure s-au adus gunoaie "proaspete", inclusiv prin locurile pe unde trecuse suita premierului. Locul ales de Tăriceanu este protejat cu bariere, iar vremea n-a prea ţinut cu amatorii de grătar la iarbă verde. Totuşi, am găsit în zonă cutii de bere goale, resturi de mâncare, pungi cu resturi de carne, farfurii sparte şi alte resturi. Exemplul premierului nu i-a impresionat nici pe cei de la Ocolul Silvic, care nu s-au grăbit să cureţe mizeria lăsată de români după weekend. Totul a rămas neatins. Inclusiv cele câteva coşuri de gunoi de la lizieră, care erau goale, resturile fiind aruncate lângă ele.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite