Pacient împuşcat în curtea spitalului de psihiatrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un pacient de la Spitalul de Psihiatrie din Jebel, judeţul Timiş, a fost rănit în noaptea de joi spre vineri de către un asistent medical care trăgea la ţintă în incinta unităţii cu un

Un pacient de la Spitalul de Psihiatrie din Jebel, judeţul Timiş, a fost rănit în noaptea de joi spre vineri de către un asistent medical care trăgea la ţintă în incinta unităţii cu un pistol cu aer comprimat.

Bolnavul a fost rănit la picior şi transportat în regim de urgenţă la Spitalul Judeţean Timişoara, unde a fost internat la secţia Ortopedie. Poliţia a început imediat cercetările, după ce a aflat de acest caz în urma unui apel la 112, şi a constatat că asistentul medical Sorin I. nu are permis de portarmă şi a încălcat legea privind regimul armelor şi muniţiilor.

"Ne-a spus că a primit pistolul cu aer comprimat de la un prieten şi că trăgea la ţintă când, din greşeală, a nimerit pacientul, pe Nicolae R., în picior", spune Sergiu Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş.

Conducerea Spitalului din Jebel nu a vrut să comenteze incidentul. Pentru fapta comisă, asistentul medical riscă pedeapsa cu închisoarea între 5 şi 15 ani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite