PSD declanşează procedurile de excludere pentru patru parlamentari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biroul Permanent Naţional al PSD a decis, în şedinţa de azi, retragerea sprijinului partidului şi declanşarea procedurilor de excludere din PSD pentru Ion Solcanu, Dan Mihalache, Răzvan

Biroul Permanent Naţional al PSD a decis, în şedinţa de azi, retragerea sprijinului partidului şi declanşarea procedurilor de excludere din PSD pentru Ion Solcanu, Dan Mihalache, Răzvan Theodorescu şi Alin Teodorescu, deoarece au votat împotriva moţiunii de cenzură.

Liderul PSD, Mircea Geoană, a precizat că, înainte de dezbaterea moţiunii, cei patru au făcut declaraţii publice împotriva acesteia, ceea ce înseamnă insubordonare faţă de deciziile partidului.

"Colegii noştri au fost analizaţi prin prisma declaraţiilor făcute. Conform Constituţiei, votul este liber, dar, prin declaraţiile ostentative la adresa moţiunii de cenzură făcute de un număr de parlamentari PSD, BPN a decis retragerea sprjinului politic, conform Statutului, şi declanşarea procedurii de excludere din PSD pentru Ion Solcanu, Răzvan Theodorescu, Dan Mihalache şi Alin Teodorescu", a precizat Geoană.

El a anunţat convocarea pe data de 6 octombrie, la Braşov, a şedinţei Comitetului Executiv Naţional, unde se va discuta, potrivit lui Mircea Geoană, strategia politică pentru alegerile europarlamentare şi evaluarea momentului post-moţiunea de cenzură în care "există o parte bună - că PSD a rămas în opoziţie şi o parte proastă - că nu a fost îndeplinit obiectivul de demolare a unui guvern incompetent".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite