PSD cere capetele lui Flutur şi Nicolăescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Bucureşti, Sorin Oprescu, a anunţat că social-democraţii vor începe de azi strângerea de semnături atât în Bucureşti, cât şi în ţară pentru demiterea lui Gheorghe

Preşedintele PSD Bucureşti, Sorin Oprescu, a anunţat că social-democraţii vor începe de azi strângerea de semnături atât în Bucureşti, cât şi în ţară pentru demiterea lui Gheorghe Flutur şi a lui Eugen Nicolăescu.
"Aceste semnături pe care le strângem le vom pune pe masa premierului pentru că el a susţinut cu gura plină acest pachet de reformă în sănătate", a declarat Sorin Oprescu, preşedintele interimar al PSD Bucureşti. Senatorul PSD susţine de altfel că ministrul liberal al sănătăţii "minte atunci când vorbeşte despre fonduri suficiente pentru sănătate, minte când vorbeşte despre îmbunătăţirea actului medical". În ceea ce îl priveşte pe Flutur, Oprescu îl acuză că a creat un adevărat calvar în ţară. "Numai o minte iresponsabilă mai poate la ora actuală să caute argumente. Trebuie să ia o decizie: să-şi dea demisia de onoare aşa cum a promis. A pus în pericol o mare parte din economia ţării, dar şi sănătatea oamenilor", a declarat şi vicepreşedintele PSD Ilie Sârbu, care îi cere premierului să-l demită de urgenţă pe ministrul Flutur.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite