PNL taie trei capete băsesciene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

a declarat ieri preşedintele PNL Bucureşti, Ludovic Orban.El a explicat că Stolojan şi Stoica au încălcat în repetate rânduri articolul 17 din statut care prevede că membrii care nesocotesc

a declarat ieri preşedintele PNL Bucureşti, Ludovic Orban.
El a explicat că Stolojan şi Stoica au încălcat în repetate rânduri articolul 17 din statut care prevede că membrii care nesocotesc hotărârile organismelor de conducere ale formaţiunii vor fi eliminaţi. Monei Muscă i s-a cerut să demisioneze din Parlament. "Mi se pare anormal ca PNL să fie minat din interior, să se creeze permanent senzaţia de instabilitate şi de criză. Am constatat că nu este bine să stăm în pat cu duşmanul", a mai spus Orban. La şedinţa de ieri a participat şi senatorul Radu Câmpeanu care a declarat că, deşi nu avea drept de vot, a ţinut să se asigure că partidul se dispensează de acele elemente care-i slăbesc autoritatea şi coeziunea. Filialele sectoarelor 2 şi 5 urmează să ia o decizie cu privire la recomandarea PNL Bucureşti în cel mult 10 zile.

Stolojan: "Nu am de gând să demisionez"
"Nu am de gând să demisionez. Am înarmat partidul cu o viziune şi cu o strategie care l-a adus la putere. Domnul Tăriceanu şi cei din jurul lui au reuşit să piardă din credibilitatea PNL şi chiar din cea a Alianţei", a afirmat actualul consilier prezidenţial. Stolojan consideră că premierul a refuzat să contribuie la consolidarea dreptei româneşti, "prin fuziunea PNL-PD sau prin orice altă formă".
Theodor Stolojan a mai spus că Tăriceanu şi apropiaţii săi "nu au o viziune politică şi o strategie" bine conturate şi că preferă să mascheze aceste carenţe prin eliminarea oamenilor incomozi.

Mona Muscă: Este o gravă eroare politică
Decizia luată astăzi se înscrie pe linia hotărârilor sinucigaşe luate în PNL în ultima perioadă, a declarat, pentru Adevărul, Mona Muscă, la rândul său exclusă recent din PNL. E grav că s-a ajuns până aici, să fie excluşi foştii preşedinţi ai partidului. Este un semnal prost, o gravă eroare, un grav prejudiciu adus Partidului Naţional Liberal.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite