Violatorul de copii a recunoscut alte două atacuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pedofilul din Ploieşti care, la începutul lunii iunie, a violat o fetiţă de 10 ani, pe care a atacat-o în propria casă, a fost arestat pentru 29 de zile.

Marius Costin Frumuzache (34 de ani) a recunoscut că a vrut să profite de alte două copile, dar tentativele au eşuat. „Bărbatul nu are antecedente penale şi şi-a recunoscut faptele după ce a fost identificat de către victime. A fost o faptă cu premeditare, suspectul făcând o documentare vizavi de programul când ies de la şcoală şi de zona unde locuieşte victima", a declarat Bogdan Despescu, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova.

Poliţiştii îl vor trimite în judecată pe Frumuzache după ce vor obţine confirmarea probelor ADN. O dovadă că pedofilul nu a acţionat la întâmplare este faptul că mamele tuturor celor trei fetiţe atacate sunt blonde, iar copilele sunt brunete, de aceeaşi înălţime, cu părul mediu şi cu o fizionomie izbitor de asemănătoare.

Salvată de telefonul mobil

Prima tentativă de viol a avut loc în urmă cu un an, când fetiţa de 9 ani a fost  salvată de faptul că i-a sunat telefonul mobil, iar pedofilul s-a speriat şi a fugit. „Momentul în care a acţionat a fost foarte bine ales. Ştia că fetiţa vine singură de la şcoală şi că eu lucrez. Mi-am amintit şi când ne-am văzut prima dată, în tramvai. Stătea chiar în faţa noastră şi ne privea cu atenţie. Chipul lui mi-a rămas foarte bine în minte", a declarat Măriuca Ionescu, mama copilei.

Fetiţa a rămas cu traume după atacul pedofilului: „Nu mai poate sta singură în casă. Nici măcar până la magazin nu mai merge singură. Oricum, de când s-a întâmplat acel accident nenorocit, nu a mai fost singură nicio clipă". 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite