PD dă vina pe guvern, TVR şi SRR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Din nefericire, tactica guvernului de a boicota referendumul a reuşit", a declarat ieri Emil Boc. PD consideră că vina pentru eşecul referendumului revine TVR şi SRR, care nu au informat

"Din nefericire, tactica guvernului de a boicota referendumul a reuşit", a declarat ieri Emil Boc. PD consideră că vina pentru eşecul referendumului revine TVR şi SRR, care nu au informat asupra uninominalului majoritar şi organizării defectuoase asigurate de guvern.

Duminică noaptea, liderii PD Emil Boc şi Vasile Blaga, aflaţi în sediul din Aleea Modrogan, au avut o întâlnire-fulger, de numai câteva minute, cu preşedintele Traian Băsescu, în care au stabilit să continue lupta pentru votul uninominal majoritar. Şeful statului a spus că nu va convoca un alt referendum pentru uninominal, iar democraţii au lucrat toată noaptea de duminică spre luni la finalizarea legii uninominalului majoritar în două tururi de scrutin. Legea care va fi depusă astăzi la Senat prevede reducerea numărului de parlamentari la 381 şi alegeri în circumscripţii uninominale. (Oana Iuraşcu)

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite