Marius Ghenea a cumpărat PC Garage

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Ghenea a cumpărat PC Garage
Marius Ghenea a cumpărat PC Garage

Omul de afaceri Marius Ghenea (40 de ani), cu afaceri în distribuţia şi comerţul online de produse IT, a achiziţionat magazinul online PC Garage. Tranzacţia a fost confirmată astăzi de Gabriel Vasile, fostul proprietar al PC Garage.

Omul de afaceri Marius Ghenea (40 de ani), cu afaceri în distribuţia şi comerţul online de produse IT, a achiziţionat magazinul online PC Garage. Tranzacţia a fost confirmată astăzi de Gabriel Vasile, fostul proprietar al PC Garage, dar şi de Marius Ghenea. „Am cumpărat pentru că am vrut să consolidez activitatea Fit Distribution la nivel operaţional‟, explică Ghenea.

Păstrează brand-ul PC Garage

În plus, omul de afaceri nu va renunţa la brand-ul PC Garage. „Vom păstra brand-ul magazinului, precum şi tipologia ofertei, e un retailer bine specializat pe produse de IT şi componente de profil‟, adaugă el. În ceea ce priveşte viitorul  magazinului de retail online cumpărat astăzi, Ghenea spune că va urma o perioadă post-achiziţie în care vor fi reorganizate toate componentele din grup. Însă, el a evitat să menţioneze valoarea tranzacţiei încheiată astăzi. Această mişcare a omului de afaceri vine după ce în primăvară a cumpărat magazinul online ShopIT.ro. Atunci declara că va continua seria de achiziţii anul acesta ca parte a strategiei de consolidare a afacerilor companiei.

PC Garage a avut anul trecut o cifră de afaceri de 10 milioane de euro, fiind unul dintre jucătorii de talie medie din comerţul online de produse IT. Ghenea deţine distribuitorul de produse IT Fit Distribution (cu afaceri de 15 milioane euro anul trecut), dar şi site-urile PCFun, Electro Fun, Shopit şi 24PC. Anul acesta a fost dominat de vânzarea Emag, cel mai mare jucător de pe piaţa de comerţ online de produse IT, către distribuitorul Asesoft.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite