Ovidiu Branzan si Dana Razboiu isi spun astazi ,adio, in instanta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecatoria Sectorului 1 "va gazdui" astazi primul termen din divortul anului intentat de fostul ministru al sanatatii, Ovidiu Branzan. El a decis sa se desparta legal de vedeta tv - Dana Razboiu.

Judecatoria Sectorului 1 "va gazdui" astazi primul termen din divortul anului intentat de fostul ministru al sanatatii, Ovidiu Branzan.
El a decis sa se desparta legal de vedeta tv - Dana Razboiu. Cererea de divort a fost inaintata de Ovidiu Branzan la scurt timp dupa ce povestea de dragoste cu Dana Razboiu s-a transformat intr-un scandal public. Realizatoarea tv a depus in urma cu doua luni o plangere la politie, in care a reclamat tratamentul violent al sotului sau, Ovidiu Branzan. Deputatul PSD a negat incidentul, insa, pe considerentul ca relatiile dintre el si Dana s-au deteriorat puternic in ultima perioada, a ales divortul. Ovidiu Branzan este de acord ca fiul sau cu Dana Razboiu, Victoras - in varsta de 1 an si jumatate -, sa ramana in grija mamei, fiind dispus sa plateasca pensie alimentara lunara de 6 milioane de lei. Ovidiu Branzan si Dana Razboiu s-au casatorit la Paris in mai 2003.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite