Ostrov, cartierul dispărut în ceaţa din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

unui film de groază.În condiţiile în care, de două zile, întreg Bucureştiul este învăluit într-o pâclă nemaivăzută de ani buni, Ostrovul de pe Lacul Fundeni aproape că a dispărut din

unui film de groază.
În condiţiile în care, de două zile, întreg Bucureştiul este învăluit într-o pâclă nemaivăzută de ani buni, Ostrovul de pe Lacul Fundeni aproape că a dispărut din peisaj. Înconjurat de apă, locul răsărit din gunoaiele "marilor" construcţii comuniste abia este recunoscut şi de cei aproximativ 5.000 de locuitori. "Aseară am lăsat maşina lângă Piaţa Delfinului şi am coborât pe jos, spre casă, pentru că n-aş fi reuşit să-mi găsesc nici strada", povesteşte Gelu Coarnă (48 de ani).
De duminică, vine ploaia
Ieri dimineaţă, situaţia s-a mai îmbunătăţit, dar puţini s-au încumetat să îşi părăsescă gospodăriile, atât de teama hoţilor, cât şi din cauza umezelii excesive, generate tot de apa din jur. Cunoscut drept cartierul cu străzi denumite după speciile de peşti, Ostrovul din sectorul 2 este una dintre cele mai liniştite zone din Bucureşti, motiv pentru care mulţi oameni înstăriţi au început să-şi construiască vile, în special pe strada Crapului.
Veştile bune legate de vreme se lasă însă aşteptate. Specialiştii de la Administraţia Naţională de Meteorologie spun că ceaţa va mai dura în Bucureşti până duminică, după care vine ploaia.

Avionul steliştilor, amânat
Echipa de fotbal Steaua a sosit, ieri, cu întârziere la Bucureşti, după meciul cu Olympique Lyon de miercuri. Din cauza ceţii de la noi, roş-albaştrii nu au putut pleca, joi dimineaţă, în jurul orei 3.30, când era stabilită decolarea, ci au rămas la Lyon peste noapte. Avionul în care s-a aflat delegaţia Stelei a aterizat totuşi, ieri, în jurul prânzului, pe Aeroportul Henri Coandă. (Cristian Predan)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite