Oradea:Voluntarii amenajează un spațiu verde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociația Ex Nobili Officio a lansat azi proiectul ”Grădina Speranțelor” prin care va amenaja spațiul verde de la Centrul de Recuperare a Copiilor cu Dizabilități din strada Traian Lalescu.

Proiectul face parte din programul național ”Spații Verzi -2009”, lansat de Moll România și Fundația pentru Parteneriat. Cel de-al doilea proiect câștigat de asociația orădeană prevede amenajarea a peste 1.700 mp de spațiu verde la Centrul de Recuperare a copiilor cu dizabilități și montarea unor aparate de joacă terapeutice.
Valoarea totală a proiectului este de 30.000 lei, din care Fundația Moll asigură 7500 lei, asociația încă atât, iar diferența va fi asigurată din sponsorizări și de la consiliul județean, a precizat Radu Pîrja, președintele organizației. Proiectul va prinde viață cu ajutorul elevilor și cadrelor didactice de la Liceul Teoretic Lucian Blaga. ”Spațiul verde va fi folosit de beneficiarii serviciilor de asistență socială care funcționează  în acest perimetru, atât de la centrul nostru, cât și de la cel pentru mame singure și centrul de urgență”, a precizat doctorul Pavel Oarcea, managerul unității.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite