Oradea:„Vestitorii primăverii” în Orăşelul Copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orăşelul Copiilor, în colaborare cu Academia de Dans şi Bune Maniere „Ars Nova” organizează, marţi, 7 aprilie, un spectacol artistic intitulat „Vestitorii Primăverii”.

Profitând de vremea bună de afară, tinerii dansatori încearcă să aducă primăvara şi în sufletele orădenilor printr-un spectacol ce va cuprinde momente inedite de show dance, dans-balet şi majorete. Spectacolul se va desfăşura pe scena Amfiteatrului din Orăşelul Copiilor, începând cu ora 17:00, în program evoluând şi campioana mondială la show dance, Denisa Bocia. De asemenea, pe scenă vor fi prezenţi şi elevii cursurilor de dans modern şi majorete din Orăşelul Copiilor.

Pentru dansatorii Academiei „Ars Nova”, spectacolul din 7 aprilie constituie ultima apariţie pe scenă înaintea super-masterului din Ungaria, unde vor avea loc calificările pentru Campionatul European de Show Dance din Croaţia.

Copiii orădeni sunt invitaţi să participe alături de părinţi la acest spectacol gratuit, organizatorii pregătind pentru ei şi o tombolă la care se vor oferi mai multe premii şi în urma căreia va fi acordat un abonament pentru o lună la cursul de gimnastică de iniţiere care se desfăşoară în Orăşelul Copiilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite