Oradea:Seara visnu în Juice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de muzică rock, dar și cei cărora le plac accentele orientale și sunt curioși să afle mai multe despre tainele și înțelepciunea Indiei antice, sunt invitați azi 16 mai, orele 16:00 în Juice Coffeehouse, str. Vasile Alecsandri, nr.13, pentru a participa la „Seara Visnu”. Veți avea parte de o seară muzicală și discuții pe tema „Karma și Destinul”.

Programul este organizat de Centrul Hare Krsna din Oradea în colaborare cu Juice Coffeehouse. Invitatul programului este Csato Peter, solistul formației de muzică rock Replika din Ungaria.

Pă un pas! - Pași către o lume mai bună!

„Pași către o lume mai bună! Fă un pas pentru a da lumii înapoi acele valori de care aproape a uitat” este sloganul sub care Centrul Hare Krsna Oradea își desfășoara activitatea și este totodată sloganul sub care a fost lansată o nouă comunitate socială pe care o găsiti la adresa www.FaUnPas.ro.
”Trăim într-o societate aflată în suferință în care cuvintele criză, război sau atentat terorist sunt pe buzele tuturor zi de zi. Vedele arată că toate aceste probleme se datorează faptului că oamenii încalcă azi cele mai elementare principii spirituale și morale, legi care stau la baza funcționării Universului. Numai pași pozitivi către o societate mai bună ne pot salva din această situație. Membrii comunității noastre trăiesc cu convingerea că pentru a rezolva această problemă fiecare dintre noi trebuie să facă un pas. Este rândul tău: fă un pas!”, spune Yuvaraja Dasa, reprezentantul Centrului Hare Krsna.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite