Oradea:Razie a Poliției în tot Bihorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii bihoreni au desfășurat o amplă acţiune pe raza judeţului Bihor pentru depistarea persoanelor urmărite, a autorilor de infracţiuni şi pentru creşterea siguranţei stradale.

În perioada 28 – 30 aprilie, pe raza judeţului Bihor au fost desfăşurate ample acţiuni care au vizat cu precădere depistarea şi prinderea persoanelor aflate în urmărire la nivel naţional, împotriva cărora autorităţile judiciare au emis acte penale de arestare preventivă sau condamnare, precum şi pentru menţinerea climatului de siguranţă civică în rândul comunităţilor locale.

Activităţile s-au desfăşurat sub directa coordonare a unui ofiţer specialist al Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. În cadrul acţiunilor au fost angrenate importante forţe poliţieneşti din cadrul Serviciilor de Investigaţii Criminale, Ordine Publică, Poliţie Rutieră, Detaşamentului de Intervenţie Rapidă, poliţişti din cadrul poliţiilor municipale Marghita, Salonta şi Beiuş, respectiv de la poliţiile orăşeneşti Aleşd şi Ştei din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor, alături de efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bihor şi de poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Bihor.

Poliţiştii bihoreni alături de celelalte structuri de aplicare a legii participante au efectuat descinderi la domiciliul sau reşedinţa persoanelor urmărite, în baruri, discoteci, cluburi de internet, fiind totodată organizate filtre pe principalele artere de circulaţie din localităţile bihorene în care s-a acţionat. Astfel, au fost verificate 83 de localuri publice şi legitimate 142 de persoane, iar 13 au fost conduse la sediul poliţiei pentru identificare.

Au fost depistate şi încarcerate cinci persoane în baza unor mandate de executare a unor pedepse privative de libertate emise de instanţele de judecată, au fost depistaţi şase prezumtivi autori de infracţiuni şi un minor care fusese dat în urmărire fiind dispărut de la domiciliu. De asemenea, au fost constatate şase infracţiuni şi ridicate în vederea suspendării opt permise de conducere. Pentru neregulile constatate pe parcursul acţiunilor au fost aplicate 324 de sancţiuni contravenţionale cu amenzi în valoare de 56.690 lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite