Oradea:O vară fierbinte în Heat Club

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a intra mai ușor în ritmul distracției estivale, Heat Club lansează o serie de petreceri marca Eden Production – Holiday Warm-up Session, cu desfășurare până la finalul lunii iunie. Vineri, 15 mai, la butoane își vor face loc, rând pe rând, Alex Maresh, Andrew Bef, Alex Teck și Coxxo în afterhours.

Dacă dj-ii orădeni au devenit deja oaspeți obișnuiți ai petrecerilor afterhours de sâmbăta sau de vineri seara din Heat Club, Alex Maresh este la prima întâlnire cu publicul clubului. Născut la Brașov, Maresh își descoperă pasiunea pentru butoane în timpul liceului. Pauzele dintre ore au fost primele sale gig-uri, ce-i drept, la radioul școlii.

În studenție, aflat la Cluj, s-a hotărât să aprofundeze hobby-ul și astfel și-a făcut loc printre dj-ii din noua generație, din ce în ce mai solicitați la petrecerile de club din țară, dar și din străinătate. În septembrie 2008, Maresh lanseaza un EP cu trei piese clubbing.

Dj-ul și producatorul Alex Maresh e de părere că poți exprima ceva nou chiar și mixând aceleași piese, pentru că important este modul în care o faci. Acum, în era tehnologiei, dj-ul are la dispoziție nenumărate modalități de a-și crea propriile mixuri la piese cunoscute.

Alex Maresh își face la Heat Club ultima încălzire înainte de celebrul festival clujean – De la Hoya, a cărui ediție din 2009 e programată pe 22 mai.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite