Oradea:Înecat în apele Crișului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O maşină a ratat intrarea pe podul peste Crişul Repede şi a plonjat în râu. Florin Popescu, un bărbat de 34 de ani a murit, un alt pasager este internat în spital, iar cel de-al treilea pasager al vehicului a dispărut. Accidentul s-a petrecut la intarea în localitatea Săbolciu.

Conform rudelor sale, bărbatul care a murit ieşise aseară de la serviciu şi anunţase că merge spre casă pentru a se odihni, însă câteva ore mai târziu se afla în maşina de serviciu care a căzut în Crişul Repede.

Și-a părăsit prietenul

Oamenii legii spun că în maşină se aflau alţi doi bărbaţi în momentul producerii accidentului, care au reuşit să iasă singuri pe uscat. Unul dintre ei a fost transportat la Spitalul Judeţean din Oradea cu o ambulanţă. Celălalt a plecat în timp ce echipele de intervenţie se îngrijeau de colegii săi, iar poliţiştii încearcă acum să dea de urma lui.

Sătenii din Săbolciu susțin că, pe fondul consumului de alcool cei trei au avut înainte de producerea accidentului o serie de altercații cu alte persoane din localitatea Tileagd.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite