Oradea:Femeile construiesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest an, în cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului, Habitat pentru Umanitate Beiuş în parteneriat cu Administraţia Socială Comunitară Oradea (ASCO) organizează a IV-a ediţie a evenimentului „Femeile construiesc”.

Proiectul „Femeile construiesc” este un eveniment anual de construcţie organizat de asociaţia Habitat pentru Umanitate Beiuş la care sunt invitate să participe doamnele şi domnişoarele puternice şi energice din comunitate, indiferent de rangul social. „Proiectul Habitat ajută la dezvoltarea comunităţii la nivelul municipiului Oradea. Doamnele şi domnişoarele însoţite sau nu de parteneri sunt aşteptate marţi 12 mai 2009, la ora 13 pe şantierul Habitat din strada Voltaire din Oradea.

În funcţie de numărul de participante se vor forma apoi echipe care vor asambla elementele ce vor forma acoperişul pentru următoarele locuinţe construite la Oradea. “Scopul muncii mele pe şantier a fost de a participa la îmbunătăţirea condiţiei familiilor nevoiaşe din cartierul Voltaire. Pentru mine nu a fost prima dată când am muncit pe un şantier Habitat, am mai muncit pe şantier şi anul trecut, în cadrul evenimentului Femeile construiesc de la Beiuş. Am revenit pentru ca a fost o experienţa deosebită. Pentru că astfel de activităţi le consider foarte folositoare, pentru viitor Asociaţia Femei pentru Femei Bihor se gândeşte la un proiect de construire a unor case şi pentru femeile singure, fără posibilităţi materiale” mărturisea în cadrul ediţiei de anul trecut deputatul Lucia Varga.

Invitaţia este adresată şi deschisă tuturor femeilor care se consideră de succes şi puternice şi vor să dea o mână de ajutor. Nu sunt necesare niciun fel de cunoştinţe din domeniul construcţiilor deoarece toate activităţile vor fi simple şi coordonate de specialişti în domeniu. Singurul lucru de care trebuie să ţină cont participantele este că au nevoie să-şi aducă un echipament adecvat muncii pe şantier, în rest Habitat garantează o experienţă unică, de neuitat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite