Oradea:Calculator de 30.000 de euro pentru Poliţia Comunitară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a se racorda la sistemul de supraveghere video din Pasajul Vulturul Negru, Poliţia Comunitară Oradea va achiziționa un server care costă nu mai puțin de 30.000 de euro.

Valoarea calculatorului ce urmează să fie achiziționat, a fost catalogată de consilierii locali ca fiind imensă. „Cred că s-a adăugat din greşeală un zero. Altfel nu îmi explic de ce Poliţia Comunitară are nevoie de un server de 1,2 miliarde de lei vechi ca să deservească opt calculatoare”, a declarat consilierul Dorel Luca.

„Serverul nu este pentru administrarea celor cinci calculatoare din reţeaua noastră ci pentru cele trei camere de video-supraveghere din incinta Poliţiei Comunitare dar şi pentru a ne racorda la toate camerele video din oraş incluse în sistemul de video-supraveghere al Poliţiei Municipiului Oradea”, a răspuns generalul Crăciun Leucea, directorul Poliţiei Comunitare.

Poliţia Munipiului Oradea gestionează camerele de supraveghere instalate în zona Pasajului „Vulturul Negru” cu finanţare din partea Primăriei Oradea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite