Oradea:Bilete de tratament pentru pensionari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa Județeană de Pensii Bihor a primit repartiția pentru 4.485 locuri de tratament în unitățile de tratament balnear și recuperarea capacității de muncă.

Pentru luna aprilie Casei Județene de Pensii Bihor i-au fost repartizate 379 locuri, cu începere din 22 aprilie, pentru un număr de 31 de stațiuni.Cele mai multe locuri sunt pentru Băile Felix - 150 locuri, Tinca - 47 locuri, Sovata - 20 locuri, Călimănești Căciulata - 18 locuri, Moneasa - 16 locuri, Techirghiol - 16 locuri, Herculane - 15 locuri și Sângeorz Băi - 10 locuri. Repartitia locurilor pentru luna aprilie se poate consulta la sediul instituției sau pe pagina web www.cjpensiibihor.rdsor.ro.

Biletele aprobate pentru luna aprilie a anului 2009 se pot ridica de la sediul Casei Județene de Pensii Bihor, respectiv de la sediul Casei Locale de Pensii Beiuș, plata contribuției pentru pensionari fiind de 50% din pensia aferenta lunii martie 2009.

Având în vedere numărul mult mai mic de locuri puse la dispoziție în acest an soluționarea cererilor se va face și în funcție de profilul de tratament în care se încadrează stațiunea solicitată și nu strict în funcție de stațiunea cerută.
În total pe acest an Casei Județene de Pensii Bihor i-au fost repartizate un număr de 5.946 locuri.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite