Oradea:Au fost prinși la 300 de metri de frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci cetățeni turci au încercat să treacă ilegal în Ungaria, pe la Salonta.

Cinci turci, cu vârste cuprinse între 22 și 40 de ani, au fost depistați, în cursul dimineții de miercuri, încercând să treacă ilegal frontiera de stat dintre România și Ungaria. Polițiștii de frontieră salontani i-au descoperit, în urma unei acțiuni comune desfășurate cu colegii lor din cadrul Serviciului de Poliție de Frontieră Vărșand (județul Arad), la aproximativ 300 de metri de linia de frontieră.

Sub urmărire

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că cele cinci persoane din Turcia intraseră legal în România. Grupul s-a constituit în Bucureşti, unde unul dintre cei cinci îşi depusese actele pentru a solicita azil în ţara noastră.
"Având în vedere cele constatate, cetăţenilor turci le-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat a României, urmând a fi predaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta în vederea luării măsurilor legale ce se impun", informeaza comisarul de poliție Mircea Chiorean, purtător de cuvânt al Direcției de Poliție de Frontieră Oradea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite