Oradea:Alexandru Lungu a câștigat prin KO în prima rundă (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Main-eventul Galei Local-Kombat 33 Oradea a fost înfruntarea Lungu - Villareal.

Orădeanul Alexandru Lungu și-a ținut promisiunea făcută orădenilor la cântarul oficial. În cel mai important meci al Galei Local-Kombat 33 Oradea, Alexandru Lungu l-a învins pe americanul Ruben Villareal prin KO încă din prima rundă a meciului.
Peste 2.000 de orădeni, conform datelor organizatorilor, au luat cu asalt Arena Antonio Alexe, duminică seara, pentru a-și încuraja favoriții. În primul meci al Galei, orădeanul Ionel Brânză a pierdut, spre marea dezamăgire a susținătorilor săi, meciul cu Andrei Stoica. Spiritele s-au încins când în ring a urcat Ionuț Atodiresei. Românul a șters ringul, la propriu, cu adeversarul său, francezul David Douge.

Lungu învingător

Cel mai așteptat meci al serii, cel dintre Alexandru Lungu și Ruben Villareal, i-a ridicat în picioare pe cei 2.000 de spectatori. Lungu și-a făcut intrarea în scenă pe melodia cunoscutului interpret Puya. După câteva lovituri pentru a-și tatona adversarul, Lungu i-a aplicat americanului Villareal un set de pumni bine plasați. Croșeul de dreapta al orădeanului l-a trimis pe Villareal la podea, unde Lungu și-a terminat misiunea. L-a făcut KO pe american înainte ca gongul să bată finalul primei reprize.
„N-a fost uşor, pentru că americanul e experimentat şi se aştepta la croşeul meu de dreapta, arma mea cea mai tare. A tot eschivat, pentru că se aştepta la el. A fost mai greu până l-am pus la pământ, apoi m-am descurcat, pentru că sunt omul acţiunii. Știam că o să evite contactul direct cu mine, motiv pentru care am apelat la mișcările din judo”, a declarat după meci Alexandru Lungu. Rivalul său, americanul Ruben Villareal, a recunoscut că nu se aștepta la o forță așa de mare. ”Sandu e un sportiv foarte bun. Cu toate că știam că are o forță nimicitoare și un croșeu de dreapta ucigător nu mă așteptam chiar la așa ceva. A fost mai bun și m-a învins”, a recunoscut Ruben Villareal.

Măsuri sporite

Pentru această luptă a greilor, Eduard Irimia a luat măsuri suplimentare de siguranță pentru ca ringul să nu cedeze sub greutatea acestora. ”Ne-am gândit din timp la aceste măsuri de siguranță. Cei doi sportivi, Lungu și Villareal cântăresc peste 350 de kilograme. Am avut o experiență neplăcută la o gală când, în momentul în care s-au bucurat pentru victoria unui sportiv au urcat mai mulți oameni în ring. Acesta a cedat într-un colț, iar cei care au luptat după aceea au avut de urcat și de coborât în acea parte a ringului”, a declarat Irimia.
Pe tot parcursul galei, admosfera a fost întreținută de Radu Valahu. De la Gala Local-Kombat 33 Oradea nu au lipsit personalități din sport. Cristian Borcea sau Marius Vizer au venit la Oradea pentru a urmări meciurile programate în cadrul Galei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite