Oradea: Un tânăr de doar 24 de ani a murit într-un teribil accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cumplit accident a avut loc vineri pe Şoseaua Borşului. Un bărbat a murit, după ce autoutilitara pe care o conducea a fost lovită în plin de un autotren.

“Am auzit o bubuitură, când am venit le-am văzut pe astea aicea," a declarat un martor al accidentului. Nimeni nu a reuşit să înţeleagă cum s-a petrecut accidentul. Se ştie doar că autoutilitara a fost lovită în forţă de un TIR condus de un polonez, care se îndrepta spre vama  Borş.
"Polonezul zice că i-a apărut în faţă pe contrasens, a murit înainte, nu se ştie, i-a  fost rău, numai Dumnezeu ştie," a declarat o altă persoană prezentă la locul accidentului.
Nici politiştii nu au reuşit să-şi dea seama ce s-a întâmplat de fapt.
"Din primele cercetări ştim că autoutilitara a pătruns în faţa unui autotren cu număr de Polonia, cei doi şoferi nu erau sub influenţa băuturilor alcoolice, continuăm cercetările pentru a vedea care este cauza producerii accidentului,” a declarat Silviu Popa, Poliţia Rutieră Bihor.

Mai multe variante

Au fost emise mai multe ipoteze. Politiştii presupun că tânărul a încercat să întoarcă  maşina în mijlocul drumului, moment în care a fost lovit de autotren, care venea din sens opus.
Nu este exclusă nici varianta potrivit căreia ambele vehicole circulau în acelaşi sens.
Politiştii încearcă să stabilească modul în care s-a produs accidentul şi bănuiesc că tânărul a încercat să se întoarcă în mijlocul drumului.


 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite