Oradea: 5 iunie, Ziua Mondială a Mediului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: 5 iunie, Ziua Mondială a Mediului
Oradea: 5 iunie, Ziua Mondială a Mediului

Primăria municipiului Oradea în parteneriat cu Agenţia pentru Protecţia Mediului Bihor, celebrează Ziua Mondială a Mediului printr-o serie de manifestări sub sloganul „Săptămâna Mediului Tău”.

Anul acesta, Ziua Mondială a Mediului se celebrează pornind de la ideea că ”Planeta ta are nevoie de tine. Alătură-te luptei pentru combaterea schimbărilor climatice.” Urmărind să se conştientizeze problemele mediului şi să se promoveze o economie şi un stil de viaţă „verde” atât în rândul adulţilor cât şi în rândul tinerilor şi copiilor Primăria municipiului Oradea va distribui, cu sprijinul elevilor din cadrul Palatului Copiilor, fluturaşi cu „10 Reguli pentru a fi Eco-responsabili”. Se va organiza de asemenea o campanie de colectare a deșeurilor de hârtie. La sediul Primăriei Oradea se va organiza o expoziție cu picturi şi desene dedicate Zilei Mondiale a Mediului, realizate de către elevii claselor I-IV, de la Liceul de Artă din Oradea.

Ecologizare

În data de 3 iunie de la ora 14:00, în Parcul Petofi elevii de la Cercul de Protecția Mediului din cadrul Palatului Copiilor şi Elevilor din Oradea şi a elevilor de la Şcoala cu clasele I-VIII Dacia din Oradea vor participa la o acţiune de ecologizare, acțiune ce va continua în data de 4 iunie în Parcul Magnoliei de la ora 10:00. Elevii şi cadrele didactice care participă la toate aceste acţiuni vor fi recompensaţi cu tricouri, şepci, insigne şi diplome de participare, realizate cu sprijinul Primăriei Oradea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite