Oradea: Se deschide cel mai mare magazin Altex din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La inaugurarea oficială de azi, invitații vor fi întâmpinați într-un decor demn de filmele western, cu pălării de cowboy și concursuri de rodeo la care au participat atât invitații, cât și membri din conducerea magazinului.

Altex deschide mâine dimineață unul dintre cele mai mari magazine din rețea, la Oradea. Noul magazin se află în incinta Era Shopping Park din Oradea, o zona comercială în plină expansiune, și reprezintă cel de-al treilea electrocomplex inaugurat în acest an. Noul magazin oferă o gamă de peste zece mii de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicații și multimedia pe o suprafață comercială de două mii de metri pătrați. Zeci de mărci ale producătorilor mondiali sau autohtoni sunt prezente în magazine.

Produse

Nenumărate modele de televizoare LCD și plasmă de ultimă generație, sisteme audio Hi-Fi, noutăți la nivel mondial din domeniul produselor IT, cel mai mare număr de laptop-uri sunt expuse în spații special amenajate, unde este furnizată și informația necesară. Accesoriile specifice acestor produse intregesc ofera si asigura satisfactia utilizarii lor integrale. Este disponibilă și o ofertă impresionantă de rame foto și imprimante digitale pentru fotografii. “Noul magazin poate fi considerat ;i un loc de referință pentru aparatele electro-casnice -  frigidere, aparate de aer condiționat, mașini de spălat, aragazuri, toate în diverse soluții constructive, precum și o mare varietate de produse necesare oricărei gospodării moderne”, spune Iuliana Marcu, PR Altex. Orădenii mai pot găsi peste  două mii de filme disponbile în format CD și DVD, o mie albume și concerte în format DVD, peste o mie de jocuri pentru PC sau pentru consolele de jocuri cele mai performante, PlayStation2, PlayStation3, Xbox360, Nintedo Wii, Nintendo DS Lite. Noua consola PSP Slim & Lite este disponibilă, de asemenea.

Prețuri promoționale

La deschidere vor fi prețuri promoționale. Televizorul LCD LG 32LH2000 cu diagonala de 81 cm, HD Ready, HDMI x3, poate fi achizitionat la pretul de 1.499,90 Lei in cadrul campaniei de promovare a reciclarii ecologice. Tot in cadrul aceleiasi campanii, masina de spalat Zanussi ZWF185 cu 1000 rpm poate fi achizitionata la pretul de 699,90 Lei, iar frigiderul Arctic D276 Plus, cu clasa energetica A+ si volum total de 275 litri, poate fi achizitionat la pretul de 899,90 Lei.
Pachetul promotional format din camera foto Panasonic DMCF3S/K/A/P, cu rezolutie de 8.1 MP, ecran LCD  de 2,5”, si cardul de memorie SD SDM02 de 2,5 GB poate fi achizitionat la pretul de numai 399,90 Lei.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite