Oradea: Vatmanul a fost sancționat disciplinar (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia de disciplină a OTL a decis azi sancționarea disciplinară a vatmanului care a dat jos un homeless scandalagiu.

Vatmanul Kocsis Barnabas a poftit ieri jos din tramvaiul pe care îl conducea un călător, la cererea celorlați pasageri care nu mai puteau sta din cauza mirosului emanat de bărbatul aflat în stare de ebrietate. Călătorul a căzut și și-a spart capul în stația de tramvai de la intersecția bulevardelor Dacia și Decebal. Orădeni aflați în stația de tramvai au chemat ambulanța pentru a-i acorda primul ajutor. Victima le-a declarat polițiștilor sosiți la fața locului că a fost împins de vatman, însă cei din stația de tramvai nu au putut confirma acest lucru.

S-a întrunit comisia de disciplină

În această dimineață comisia de disciplină a Regiei de Transport Local Oradea (OTL) s-a întrunit pentru a evalua situația și a lua măsurile prevăzute de lege. „Vatmanul a acționat de bună credință, oprindu-l să deranjeze călătorii. De fapt ceilalți călători i-au cerut să-l dea jos, dar în momentul în care care vatmanul a acționat, nimeni nu a intervenit să-l ajute. A greșit pentru că l-a lăsat rănit în stație și nu a chemat ambulanța”, a declarat Csuzy Istvan, directorul OTL. Vatmanul a fost sancționat disciplinar, primind primul avertisment din toată cariera.

Vatmanul se apără

Vatmanul Kocsis Barnabas a declarat că acesta nu e singurul homeless care circulă cu tramvaiul, deranjând sute de călători cu mirosul lor, și nici prima dată când el sau colegii săi vatmani și controlori dau jos un asemenea pasager. „S-a împiedicat când a coborât din tramvai și a căzut. Am văzut în oglindă că s-a ridicat, așa că am închis ușile și am plecat”, ne-a spus vatmanul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite