Oradea: „Toamna orădeană” ajunge la majorat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: „Toamna orădeană” ajunge la majorat
Oradea: „Toamna orădeană” ajunge la majorat

Între 24 septembrie și 12 octombrie, Oradea va petrece cu ocazia ediției numărul XVIII a „Toamnei Orădene”

Teatru stradal și de pub, târgul pălincarilor, ziua orașului, săptămâna sportului și Expo Varadinum sunt câteva dintre punctele de atracție, pregătite pentru ediția cu numărul XVIII a Toamnei Orădene. Bugetul orientativ al festivalului este de 240.000 de lei.

Pentru toate gusturile
Debutul manifestărilor va  fi marcat de Expo Varadinum, care se va desfășura între 24 și 27 septembrie. În același timp, în Sala Vulturul Negru, orădenii vor fi așteptați la Campionatul Internațional de Dans. Tot la pasajul Vulturul Negru, în același sfârșit de săptămână, se va derula Târgul Furnizorilor de servicii pentru cetăţeni. Sportivii orădeni vor fi sărbătoriți pîn zilele de 2, 3 şi 4 octombrie. Crosul Toamnei orădene, Campionatul  de streetball, concursul de înot, campionatul de şah și cel de karate modern sunt câteva dintre manifestările pregătite.

Muzică
Pălinca va fi la mare preț  între 2 și 4 octombrie, cu ocazia Târgului Pălincarilor, care va avea ca locație parcul 1 Decembrie. Dacă vremea tomnatică nu va ține cu organizatorii, târgul va fi mutat la Casa de Cultură a Sindicatelor. Artiștii care îi vor încălzi pe orădenii ce vor sărbători în stradă Ziua Orașului (12 octombrie) sunt Voltaj, System, Fly Project și Anna Lesko.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite