Oradea: Sportivii orădeni Surlă Iulian și Fleisz Ciprian, din nou campioni europeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportivii Surlă Iulian și Fleisz Ciprian au participat la a 5-a ediție a Campionatului European de Kata de la București, unde au reușit să-și  apere titlul obținut în Malta și întărit la Cupa Mondială de la Paris din 2008.

În perioada 9-10 mai a avut loc la Sala Polivalentă din Bucureşti a doua ediţie a Campionatului European de Kata şi prima ediţie a Judo Show, competiţii la care au participat 173 sportivi din 19 ţări. La probele de kata au fost înscrise: 19 perechi la Nage No Kata, 17 perechi la Juno Kata, 12 perechi la Katame No Kata, 13 perechi la Kime No Kata şi 15 perechi la Kodokan Goshin Jutsu, în timp ce la Judo Show au participat sportivi din trei ţări străine. Prima zi a fost rezervată următoarelor probe: Katame No Kata, Nage No Kata şi Ju No Kata, în timp ce duminică s-au desfăşurat: Kime No Kata, Kodokan Goshin Jutsu şi Judo Show.

Orădeni pe podium

Din România au participat la Katame No Kata perechea Tănăsescu Diana-Grecu Monica, la Nage No Kata perechea formată din orădenii Surlă Iulian-Fleisz Ciprian, la Ju No Kata perechea Zaharia Alina-Şerban Alina şi la Kodokan Goshin Jutsu perechea Farcaş Gheorghe-Panduru Dan. În prima zi de concurs la Nage No Kata România a luat medalia de aur prin perechea Surlă Iulian şi Fleisz Ciprian, în timp ce la Katame No Kata perechea Tănăsescu Diana şi Grecu Cristina a ocupat locul VI. Tinerii campioni au început  pregatirea pentru prima ediție a Campionatul Mondial, care va avea loc în acest an în Malta, pe 17 octombrie.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite