Oradea: Record, aproape 4.000 de vizitatori în trei zile (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Record, aproape 4.000 de vizitatori în trei zile (GALERIE FOTO)
Oradea: Record, aproape 4.000 de vizitatori în trei zile (GALERIE FOTO)

Grădina Zoologică din Oradea a înregistrat zilele acestea un record de vizitatori. Cei mai mulți dintre ei au venit atrași de perspectiva de a-i călări pe Izabela și pe Relu, doi ponei dresați.

Ultimele trei zile au marcat un record de vizitatori la Grădina Zoologică din Oradea. Pe lângă faptul că de 1 Iunie mai multe grădinițe și școli au organizat câte o mini-excursie cu destinația ZOO, succesul s-a datorat și anunțului că micuții vizitatori vor putea călări gratuit doi dintre poneii instituției.
Așa se face că, doar sâmbătă și duminică pragul grădinii a fost trecut de 1956 de copii, plus 1.079 de adulți. În prima parte a zilei de luni, la casieria grădinii zoologice s-au rupt peste 600 de bilete pentru copii. “Este un record de vizitatori”, spune Daiana Gender, administratorul Grădinii Zoologice.  

Animale, nu roboți

Din multitutudinea de copii care au venit pregătiți să-i călărească pe Izabela (ponei de cinci ani) și pe Relu (ponei de 13 ani), mulți au fost dezamăgiți. Planurile lor au trebuit schimbate sâmbătă, când Izabela instrase în călduri, fapt pentru care ar fi existat riscul ca vreun copil să fie aruncat de pe șa. Atât părinții, cât și copiii au fost revoltați că nu au putut călări așa cum li se promisese, în intervalul orar 10.30 și 12.30, în schimbul a 50 de bani (prețul unui bilet de intrare pentru copii). “Nu călărim roboți. Este inuman să forțezi un animal când este obosit”, spune Daiana Gender, referitor la supărarea celor care nu au apucat să călărească poneii. Dincolo de acest aspect, mulți dintre doritori erau mult prea grei pentru talia celor doi ponei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite