Oradea: RCS&RDS sponsorizează echipa de polo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Oradea a încheiat un parteneriat cu firma de telecomunicații RCS&RDS, pentru sponsorizarea echipei de polo și finanțarea unor unități din domeniul sănătății.

Ca urmare, Primăria Oradea va trece toate numerele de telefon ale instituției și ale instituțiilor subordonate în rețeua RCS&RDS, iar societatea a acceptat să redirecționeze sumele încasate pe facturile de telefon către municipalitate, sub formă de sponsorizare. “În acest sens, RCS&RDS va asigura suportul pentru toate convorbirile fixe și mobile ale tuturor instituțiilor din subordinea primăriei. Pe baza datelor primite estimăm ca lunar se alocă din buget aproximativ 100.000 de lei pentru apeluri generate din rețelele fixe și mobile, altele decât cele ale RCS&RDS. Ca atare, ne propunem să preluăm gratuit aceste apeluri iar banii economisiți să fie redirecționați pentru proiecte din domeniul sănătății și sportului”, se arată în comunicatul primăriei.

Toate numerele trec la RDS

“Pentru a păstra continuitatea comunicării între cetățeni și instituțiile publice ne propunem să portăm toate numerele în rețeaua noastră, adica să păstrăm numerele telefonice existente dar în condițiile ofertei comerciale RCS&RDS. Toate costurile implicate vor fi suportate de către compania noastră”, a spus Nelu Dumea, director regional RCS&RDS.
Cea mai mare parte a banilor veniți din sponsorizare va merge către echipa de polo, campioană națională pentru a treia oară consecutiv. Din cauză că fostul sponsor s-a restras, echipa a avut probleme financiare. Firma Gallasini și Luxten au fost de acord să susțină și ele echipa de polo.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite