Oradea: Prețuri reduse la mobilă de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Prețuri reduse la mobilă de lux
Oradea: Prețuri reduse la mobilă de lux

Până duminică, orădenii au ocazia să cumpere mobilă produsă pentru export, la prețuri promoționale. La târgul Decomobila din Era Shopping Park participă producători din mai multe orașe.

Dormitor din lemn de fag la 13.000 lei, sufragerie de 6.700 lei, suport de flori la prețul de 200 de lei, perdele asortate cu draperiile și cu lenjeria de pat din satin, comodă din lemn masiv pictată manual - la prețul de 500 de euro. Acestea sunt câteva dintre piesele de rezistență oferite de producătorii români. Între mobilier din pal sau din lemn masiv, fiecare client are din ce să aleagă, în funcție de puterea de cumpărare și de preferințe. Vizitatorii nu au întârziat să apară joi, în prima zi de târg, însă niciunul nu a cumpărat deocamdată ceva. Ofertanții nu s-au arătat dezamăgiți, obișnuiți cu faptul că vânzările se fac în weekend, după ce clienții și-au cântărit bine decizia.

Canapele sub 500 de lei

Orădenii pot găsi la târg atât produse pentru pretențioși (mobilă în stil baroc), cât și piese cu prețuri accesibile, dar cu design modern. La standul firmei SIM din Oradea, care produce pentru IKEA, se pot cumpăra canapele de trei persoane la 469 de lei. “Cel mai nou model costă 600 de lei și are huse detașabile. Clienții se orientează după preț. Vor canapele extensibile și ușor de curățat. Deși sunt la modă culorile deschise sau vii, cumpărătorii se axează în continuare pe culorile închise”, spune Szoke Noemi, reprezentanta firmei.

Reduceri

La standul Mobila Alfa am găsit un dormitor cochet, constând în pat, două noptiere, dulap cu trei uși, comodă cu oglindă, băncuță și suport haine (valet), la prețul de 13.000 lei. Orădenii care vizitează târgul primesc un talon pe baza căruia pot beneficia de o reducere de 25% din prețul afișat, aplicabilă în următoarele săptămâni. “Aceste modele le exportam până acum în Rusia și Ucraina”, spune Dana Petrica, economist Mobila Alfa.
De la standul Home Concept Romeur, orădenii pot cumpăra mobilier pentru dormitor din pal, la prețul prețul promoțional de 3.390 lei. Acesta este compus din dulap cu două uși glisante și cu oglindă încorporată, pat, două noptiere și comodă. Clienții își pot asorta draperiile cu lenjeria de pat și cu husele de fotolii. Un set de lenjerie satinată, pentru două persoane, costă 310 lei. “Tineretul preferă acest gen de lenjerie, în detrimentul celei creponate, chiar dacă aceasta este mai scumpă. Modelele înflorate nu mai au căutare, cele abstracte fiind în top acum”, spune reprezentanta firmei.

Mobilier din brad și fag

Pentru orădenii care știu că mobila care trece testul timpului este cea din lemn masiv, o firmă din Odorheiu Secuiesc  a adus mobilier din brad, 100% ecologic. Un corp de bucătărie, în stil rustic, costă 1.000 lei, la preț promoțional. Un pat pentru copii costă 440 lei iar un dormitor are prețul de 2.300 lei. Pentru cei care vor lemn masiv, dar nu în stil rustic, ci în manieră aristocrată, prețurile pornesc de la 9.000 de lei, pentru un set format dintr-o canapea și două fotolii.


 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite