Oradea: Orașul inteligent i-a lăsat reci pe orădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Orașul inteligent i-a lăsat reci pe orădeni
Oradea: Orașul inteligent i-a lăsat reci pe orădeni

Prezentarea proiectul ”Orașul inteligent” a firmei Alien Concept, desfășurată în Sala ”Traian Moșoiu” a Primăriei Oradea nu a avut parte de asistența pe care organizatorii au prognozat-o.

”Orașul inteligent” în accepțiunea lui Horea Vușcan și a firmei Alien Concept permite interconectarea sistemelor de parcare și transport public într-un dispecerat de unde se poate controla prin GPS și semafoare inteligente întreg traficul din oraș. ”Obiectivul acestui proiect este creşterea veniturilor municipalității, reducerea furturilor, eliminarea economiei subterane, creşterea satisfacţiei cetăţenilor, intercompatibilitate cu sistemele de ticketing al transportului public şi intercompatibilitate cu sistemul de supraveghere video”, susține Horea Vușcan, managerul firmei Alien Concept.

Viziune

Celor câțiva participanți la prezentarea proiectului le-au fost prezentate panourile de informare a călătorilor, asemănătoare cu cele montate în Oradea dar și un modern centru de control al traficului. Printre puținii interesați de prezentarea Alien Concept s-au numărat Cszuzi Istvan, directorul Regiei de Transport în Comun și Ioan Druță, de la Direcția Finanțelor Publice Bihor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite