Oradea: Locatarii cu garaje, atenționați de primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă nu respectă termenul dat de municipalitate, deținătorii de garaje și le vor demola pe propria cheltuială.

Orădenii care dețin garaje sunt atenționați de municipalitate, cu privire la obligativitatea demolării acestora. Deținătorii de garaje care au fost notificați referitor la desființarea construcțiilor și la eliberarea terenului ocupat de acestea, trebuie să respecte termenele limită precizate pe somațiile afișate pe garaje.
"După acest termen, garajele neridicate de pe terenul proprietatea municipiului Oradea vor fi desfiinţate de către Administraţia Imobiliară (AIO) – Serviciul Terenuri, pe cale administrativă, cu suportarea de către contravenient a cheltuielilor de demolare, transport şi depozitare timp de 30 de zile, precum şi a celorlalte consecinţe prevăzute de lege", se arată în comunicatul primăriei. În cazul în care proprietarii nu își ridică garajele de la locul de depozitare în termenul precizat, acestea vor fi valorificate de către municipalitate. Garajele ridicate sunt depozitate pe strada Atelierelor nr. 12.

Pe bază de proces-verbal

Deţinătorii garajelor care au eliberat terenul au obligaţia să comunice acest lucru AIO – Serviciul Terenuri, care va prelua amplasamentul şi va întocmi un  proces - verbal de predare-primire. Sistarea debitării chiriei pentru folosinţa terenului se va opera începând cu data de întâi a lunii următoare semnării procesului - verbal de predare a terenului. Contribuabilii care au achitat chiria pentru perioada ulterioară desfiinţării construcţiei se pot prezenta la caseria AIO din Piaţa Unirii, nr.1, cam.13 - parter. Aceștia pot solicita compensarea sumelor achitate anticipat cu alte debite curente sau viitoare, stabilite (sau care urmează a se stabili) de către AIO.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite