Oradea: Îmbrățișări gratuite la statuia lui Mihai Eminescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 20 mai, LumeBuna.ro organizează al treilea eveniment Îmbrățișări Gratuite (Free Hugs), eveniment care va avea loc în 111 orașe din România.La Oradea întâlnirea va avea loc la stuia lui Mihai Eminescu, din Piața Independenței. 

"De ce organizăm acest eveniment? În lumea în care trăim, oamenii sunt din ce în ce mai distanți și uită cât este de simplu și câtă bucurie poate aduce o îmbrățișare sinceră. Pe 20 mai, susținem apropierea între oameni, întoarcerea la valori și afecțiune.Am pregătit un ghid care va ajuta pe oricine să înțeleagă mai bine ce se va întâmpla pe 20 mai. Ia-ți prietenii și pancarta “Îmbrățișări Gratuite” și ieși în centrul orașului pe 20 mai!", spune Mihail Mușat, coordonatorul proiectului. Locurile de întâlnire vor fi afișate pe freehugs.lumebuna.ro/2009/04/14/locul-de-intalnire.

Înscrieri pentru voluntariat

Orădenii care vor să devină voluntaru și să ofere îmbrățișări gratuite se pot înscrie pe freehugs.lumebuna.ro.
LumeBuna.ro este primul portal din România care promovează exclusiv știri pozitive. A fost lansat pe 3 martie 2008. "Într-un an, acest proiect de voluntariat a crescut și a cunoscut oameni care împărtășesc viziunea LumeBuna.ro. Împreună am organizat alte două evenimente “Îmbrățișări Gratuite”, care au foarte apreciate atât de cei care au inițiat îmbrățișarea dar și de cei care au primit-o.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite