Oradea: Alina Crișan și-a lansat colecția Geometric Mood (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sala Teatrului Arcadia a devenit neîncăpătoare aseară pentru cei care au dorit să urmărească modelele coafate de cunoscutul stilist orădean.

Renumitul hair stilist Alina Crișan și-a lansat aseară a doua colecție de coafuri haute-couture, Geometric Mood. Sute de persoane s-au înghesuit în sala Teatrului Arcadia pentru a urmări spectacolul. Colecția a cuprins 16 modele, la fel ca cea de anul trecut. În acest an însă, coafurile au fost inspirate de forme geometrice – linii, cercuri, triunghiuri, dreptunghiuri. Printre modele s-au numărat și cliente de-ale Alinei Crișan. Mai mult, cei care au fost prezenți la lansare au avut ocazia să o vadă pe Alina în timpul unei demonstrații. Ultimul model care a intrat pe scenă a fost aranjat în timpul spectacolului. Vestimenația fetelor care au defilat aseară a fost concepută de Anca Crișan, sora stilistului, iar machiajul de Mirela Fazekas.

Coafuri haute-couture

“Colecţia Geometric Mood nu este una comercială, deoarece nu prezintă tendinţe în coafură. Putem vorbi mai degrabă de haute-couture în coafură, putând fi folosite în diferite prezentări de modă”, a ținut să precizeze Anca Crişan. Prima colecție a Alinei Crișan, intitulată “Elementar”, a fost lansată anul trecut. Și atunci au defilat 16 modele, însă tema colecției a fost cele patru elemente: apă, aer, foc, pământ. Alina Crișan face parte din echipa Matrix România, are o școală de stiliști la Oradea, a primit numeroase premii naționale și internaționale și în prezent ține seminarii în toată țara despre tendințele și noutățile din domeniu.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite