Oradea: CSM Oradea a devenit campioană națională la polo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de Polo din Oradea Mare a câștigat campionatul Național încă de sâmbătă, când a învins echipa Rapidului.

Jucătorii orădeni s-au mobilizat pentru a-și păstra titlul și au învins cu 15 la 5.
Vicotria orădenilor este normală, din punctul de vedere al iubitorilor acestui sport. Orașul are două bazine pentru polo, unul dintre ele olimpic. Investițiile în cele două baze au fost mari, dar rezultatele echipei au arătat că au meritat. Numărul copiilor și al amatorilor care practică aceste sporturi este mare, oferind o bază de selecție corespunzătoare. În fiecare toamnă, pentru înscrieri la cursuri de polo și înot, părinții trebuie să fie foarte rapizi, iar Victoria răsplătește eforturile echipei și ale finanțatorilor. Mulți ani echipa a fost susținută de firma Leonardo, purtând numele acesteia. Criza economică a derutat afacerea, așa că echipa de polo orădeană risca să nu mai joace datorită problemelor financiare.
Implicarea fostului director al CSM Oradea, acum directorul Direcției de Sport, Ionel Bungău, de a găsi bani pentru echipă au fost răsplătite cu încă un titlu. „Am apelat la prieteni care iubesc sportul și care au înțeles nevoia echipei”, spune Bungău, fericit de performanța echipei. „Și eu și echipa am trecut prin multe momente neplăcute din cauza finanțării. Nu și-au luat salariile la timp. Sper ca asta să nu afecteze echipa la vară când renegociem salariile”, a declarat Ionel Bungău.
Iubitorii polo-ului din Oradea sunt curioși cum vor fi premiați jucătorii care au adus atâtea titluri orașului, fiin campioni naționali al treilea an consecutiv. După victoria de anul trecut, fostul legislativ local le-a oferit poloiștilor câte un premiu de 400 de lei, spre consternarea generală.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite