Oradea: Abonamentele la Filarmonică, mai scumpe cu 5%

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Abonamentele la Filarmonică, mai scumpe cu 5%
Oradea: Abonamentele la Filarmonică, mai scumpe cu 5%

Orădenii își pot cumpăra din această săptămână abonamente pentru stagiunea de concerte 2009 – 2010, la Filarmonica din Oradea.

În ciuda crizei economice care a afectat și buzunarele amatorilor de muzică clasică, prețurile abonamentelor au crescut cu 5%, comparativ cu stagiunea 2008 – 2009. Astfel, pentru a asista la toate cele 38 de concerte din stagiunea următoare, melomanii vor avea de plătit pentru un abonament, în funcție de loc, între 210 și 367 de lei. Pensionarii care au venituri sub 800 de lei vor beneficia de tarifele vechi, de câte 200, 280 și 350 de lei. Cei care nu sunt dependenți de filarmonică, pot să-și facă abonamente a câte zece concerte, care costă 84 de lei. Există o serie de patru concerte educative, pentru care abonamentul costă doar 26 de lei.

Beethoven, în prim plan
Stagiunea 2009 -2010 va începe la data de 17 septembrie, cu Festivalul Beethoven. Acesta va cuprinde Uvertura Egmont și Simfonia a IX-a. Dirijor va fi Romeo Râmbu, iar soliști Borsos Edith, Maria Pop, Szilagyi Zsolt și Cristian Hodrea. Va participa Corul Filarmonicii, dirijat de Laszloffy Zsolt. Abonamentele pot fi cumpărate la casieria filarmonicii, din strada Moscovei nr. 5, de luni până vineri, între orele 8 și 16. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite