Opt judeţe afectate de ninsori/ Vezi lista drumurilor închise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opt judeţe au fost afectate de fenomenele meteorol ogice extreme din ultimele zile. Autostrada Soarelui este parţial închisă din cauza zăpezii, a anunţat ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga.

Citiţi şi:

Trei trenuri sunt blocate din cauza unei deraieri

Braşov: Gerul a rupt liniile de troleibuz

Operatorii privaţi de transport şi-au anulat cursele în ţară

Potivit unui comunicat al MAI, sunt afectate de temperaturile scăzute judeţele: Buzău, Călăraşi, Constanţa, Galaţi, Ialomiţa, Neamţ şi Tulcea.

În judeţul Buzău este închis DN 22, Râmnicu Sărat-Brăila, iar în judeţul Călăraşi este închisă autostrada A2, pe tronsonul Drajna-Feteşti este închisă.

În judeţul Constanţa, zece drumuri judeţene sunt blocate, iar în porturile maritime şi Constanţa Sud fluvial au fost suspendate manevrele. De asemenea, au fost suspendate patru trenuri, pe legăturile Constanţa Tulcea, Mangalia-Constanţa.

În judeţul Galaţi se circulă cu dificultate.

În judeţul Ialomiţa sunt opt drumuri judeţene blocate. Tot în Ialomiţa, Autostrada A2 este temporar închisă cu rută alternativă pe DN 3A.

În judeţul Neamţ, localităţile Itreşti şi David sunt izolate, iar patru drumuri judeţene sunt înzăpezite.

În judeţul Tulcea, şase drumuri judeţene sunt blocate.

În judeţul Vrancea este închis DN 23B Măicăneşti - Ciorăşti, de la km 0 la km 15. De asemenea, în Vrancea, patru drumuri judeţene sunt blocate.

În privinţa alimentării cu energie electrică, trei linii de medie tensiune şi un transformator sunt afectate în judeţul Călăraşi, şapte localităţi sunt afectate în Constanţa, iar în Ialomiţa o localitate are de suferit din acest punct de vedere.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite